Els xiquets i xiquetes de Gata han encetat aquest matí la festa de Carnestoltes amb la desfilada de disfresses escolar que han realitzat pels carrers del centre del poble.
Dissabte 10 de febrer per la vesprada seran els menuts qui comencen també les celebracions de Carnestoltes amb la desfilada infantil. A les 16 hores es concentraran tots disfressats a la plaça de l’Església per realitzar una cercavila acompanyats per la música de la Banda Juvenil, Gatucada i la colla El Montgó. La volta pel poble acabarà al camp de futbol vell on la comissió de festes 2018 repartirà berenar i els xiquets i xiquetes podran ballar amb l’animació musical.
Per la nit, a partir de les 23 hores i també al camp de futbol vell, començarà la desfilada de disfresses que comptarà amb la participació de la quintà 2018 i que estarà animada per Dj Gari.
Les celebracions acabaran dissabte 17 de febrer amb el soterrament de la Sardina. Aquest cap de setmana la festa també serà a l’antic camp de futbol vell amb la discomòbil Baila conmigo.

Històric de noticies