grupkarate14

El passat cap de setmana Takeshi Uema de Okinawa (Japó) va impartir un curs intensiu de Karate a Gata. Les classes, impartides per Sensei Takeshi Uema i la seua dona, començaren dijous 27 de març al pavelló cobert de Gata, on també van participar quatre companys de Suïssa (AOKKS) encapçalats pel representant de l’associació Roan Morand
Durant els dies 27 al 31 de març va haver entrenaments tant per a adults com per als xiquets de l’escola on els participants van poder aprendre, rectificar i millorar les tècniques pròpies del karate-do. A més, es van realitzar exàmens de cinturó negre, segon Dan i tercer Dan
Tant la delegació suïssa com l’Escola de Karate de Gata van quedar molt satisfets amb el curs i van agrair al mestre la seua dedicació i esforç per desplaçar-se fins a Gata.
La regidora d’Esports, Dora Caselles, va voler fer un reconeixement a la seua tasca fomentant la pràctica d’este esport a la població i els va fer entrega d’una barxa amb productes locals tant al sensei japonès com al mestre procedent de Suïssa.
Dilluns 31 de març, Sensei Takeshi Uema va tancar el curs felicitant el treball i esforç que han tingut els participants i va agrair a l’Escola de karate Shubukan de Gata la seua hospitalitat, especialment als seus responsables Antonio Caselles i Gerardo Gil.

Històric de noticies