premisambori1

IMG-20140329-WA0001

Gata acull, el proper dissabte 5 d’abril, la XXIX Trobada de la Marina Alta, una festa de les escoles en valencià que congrega cada any a més de 20.000 persones.
La programació arranca a partir de les 10 hores amb l’obertura de les diferents exposicions i de l’Espai del Llibre, així com de les activitats d’esport al carrer.
A les 12 h, a l’escenari central, situat al recinte escolar, hi haurà actuacions de la Banda infantil de Gata, del Cor de l’Escola Municipal de Música i de la Rondalla de l’Escola Municipal de Música juntament amb el Grup de danses la Llata.
Finalitzades les actuacions, els diferents bars i restaurants del municipi han preparat menús de la trobada.
Serà a partir de les 16:30 hores quan es concentraran tots els participants al pati del Col•legi per realitzar la cercavila, amb el lema La nostra escola, que acabarà al mateix lloc amb les paraules de benvinguda per part de les autoritats.
Seguidament, i fins les 19:30h, s’obriran els diferents tallers ubicats pels carrers del centre urbà.
A les 19:30 hores, a l’escenari central, se celebrarà el Festival de la cançò.
La jornada festiva acabarà, a partir de les 22:30 h, amb La Gira 2014, que comptarà amb el concert de Feliu Ventura en acústic i les actuacions de Tremp, Arrapa, Pupil•les dilatives i Pellikana.
La programació es va presentar el passat divendres en un acte que va tindre lloc al CEIP Santíssim Crist en què va intervenir el regidor d’Educació, Juan Pedrós, i on va actuar com a mantenidor Dani Miquel.
Abans, al Casal de la Música, s’havia celebrat el lliurament dels Premis Sambori, premis escolars de literatura, on dos xiquetes de Gata, Ainhoa Soler Picó i Rosana Oliver Soler van ser premiades en les seues categories.

Històric de noticies