vi

 

El Concurs de tast de vins del terreny de la Marina Alta, Posa Vi celebra dissabte 16 d’abril la seua novena edició a la placeta de Sant Antoni de Gata.

A partir de les 9:30h s’iniciarà un tast popular dels vins presentats a concurs així com la valoració per part d’un jurat format per tastadors de vi professionals

Es poden presentar a les categories de negre jove 2015-2016; blanc jove 2015-2016; criança, vins que han d’haver estat com a mínim un any dins la bota; negre de giró 2015-2016; i categoria especial, per a tots aquells que,  per les seues característiques no poden ser inclosos en altres (vi dolç, rosa, espumós,…). Els vins han d’estar elaborats amb varietats autòctones, mono varietals o coupage i el raïm utilitzat per a la seua elaboració ha de ser de ceps sembrats a la Marina Alta.

En acabar el tast es donarà a conèixer la valoració del jurat i el resultat de la votació popular que decidirà el guanyador de la categoria especial. Els premis es lliuraran en un acte públic que es realitzarà el proper divendres 22 d’abril.

Històric de noticies