expgravat

L’Escola de Plàstica Experimental A. Vives de Gata exposa una mostra sobre el gravat fotogràfic a l’Edifici Polivalent Juvenil

Totes les obres han estat elaborades amb esta innovadora tècnica que permet mitjançant unes planxes fotosensibles poder registrar fotos, dibuixos originals els quals amb una caixa de llum permet transferir la imatge a la planxa, una altra forma consisteix en deixar simplement fulles o pètals sobre la planxa i una volta exposats al sol queden impresos sobre la planxa. Una volta transferida la imatge a la planxa esta s’utilitza exactament igual a una planxa de gravat.

Han participat en la mostra Blanca Hernando, Maria Muñoz, Raúl Baldera, Pepa Espasa, Mariví Puigcerver, Isabel de Mata, Joan Escolano, Ginestar, Rosalia Beltrán i Jose A. Crisóstomo.

La inauguració va comptar amb la totalitat dels autors, l’alcaldessa de Gata Maite Signes, el regidor de cultura Juan Pedrós i un nombrós públic d’arreu de la Marina. L’exposició es podrà visitar fins al 27 de juliol de dimecres a diumenges de 19 a 21h.

Històric de noticies