presentajornades

 

Les I Jornades d’Educació de la Marina Alta pretenen crear comarca i reunir a docents, famílies i educadors per abordar les emocions, convivència i felicitat a l’escola. Així ho explicat aquesta vesprada Pablo Ferri, cap d’estudis de l’IES Matemàtic Vicent Caselles de Gata i coordinador de les Jornades.

A més, a la presentació també han assistit el Cap de Servei Territorial d’Educació, Toni Vaquer; l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual; la regidora d’Educació de Xàbia, Montse Villaverde; així com docents dels instituts de Calp, Xàbia, Gata,..

Les Jornades se celebraran els dies 2, 3 i 4 de febrer a Dénia en horari de 17 a 20:30 h. La inscripció es pot realizar a través del Cefire per al personal docent i a través del correu convivimalamarinaalta@gmail.com, per als no docents.

Magda Mengual ha mostrat la seua satisfacció per donar suport a una iniciativa com aquesta que busca noves metodologies educatives.

Per la seua part, Toni Vaquer ha volgut destacar dos aspectes, per una part la comarcalització, “la millor manera de vertebrar-nos és fer coses en comú” ha opinat. I per l’altra banda, la educació, “els docents han d’oferir el seu present perquè els alumnes el converteixen en el seu futur”.

Montse Villaverde ha explicat que es important fer comarca donant suport a iniciatives com a aquesta que defensa una educació pública de qualitat. També ha destacat com a punt interessant de les jornades que estan obertes no sols a docents sinó també a altres aspectes fonamentals de l’educació com les famílies, serveis socials, educadors, …

Finalment, Ferri ha agraït el suport de tots els centres que s’han involucrat així com dels ajuntaments de Gata, Xàbia i Dénia.

Tota la informació de les I Jornades d’Educació de la marina alta es pot trobar a la pàgina de facebook Convivim a la Marina Alta.

Històric de noticies