final_tallerocupacio

 

El grup de l’especialitat de jardineria del Taller d’Ocupació de Creama, format per 15 alumnes, ha finalitzat les seues pràctiques a Gata. Es tractava de realitzar tasques de construcció i de manteniment, en el parcs i jardins municipals, dins del que serien les tasques pròpies i habituals de manteniment de zones verdes públiques, en tots els parcs i jardins urbans i periurbans del poble de Gata.

Les pràctiques s’han realitzat en el Parc de la Font del Riu, en el Parc de l’Aigua, en el Parc del Raval, en el carrer Quarter i Serrillars, en la Plaça Roja, Passeig d’Alacant, Redones de la carretera de Xàbia, Avinguda Marina Alta, Institut Matemàtic Vicent Caselles Costa.

Els alumnes han practicat i aprés a podar, a plantar i trasplantar  arbres, arbusts i bardisses, a netejar el terreny amb medis manuals i mecànics, i a fer un bon manteniment de la gespa.

Des de Creama han volgut agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Gata de Gorgos, a Solgata, i als seus Serveis de jardineria, que ens han aportat material i oferit tota la col·laboració necessària per a que els alumnes pogueren realitzar les practiques i aprendre l’ofici.

Per part de l’Ajuntament de Gata, la regidora de Serveis Municipals, Àngels Soler ha mostrat la seua satisfacció pels treballs realitzats i ha manifestat la seua voluntat de repetiren properes edicions la col·laboració entre les dos institucions.

Històric de noticies