Cartell _CocertHomenatge_Musiqueros

 

Els Casal de la Música de Gata és l’escenari escollit per acollir el concert homenatge a la família dels “Musiquers” que el proper diumenge 8 de maig els realitzarà la Banda de Música de Gata i els seus descendents amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata.

A la primera part del concert podrem gaudir de la música de Carmen Guillem, oboe, i el quartet  de corda Degani,  integrants de l’Orquestra Sinfònica de Madrid, titular del Teatre Reial. La segona part estarà a càrrec de la Banda Unió Musical de Gata.

La família Gonzàlez, més coneguda a Gata com els Musiqueros, han estat lligats a la història de la Banda de Música de Gata com a fundadors, directors o músics.

Ricardo González Blasco (1847-1936) va deixar la seua població natal per traslladar-se a Gata on va fer càrrec de la primera formació musical de la localitat. La seua descendència ja no es va desvincular de Gata ni de la Banda de Música on van destacar especialment Eugenio González Garrigos (1876-1906), Vicente González Caselles (1902-1987) i Eugenio González Oliver (1929-2015).

Històric de noticies