ead

L’Ajuntament de Gata de Gorgos, oferix a les veïnes de la localitat, un Servei d’Atenció Jurídica a la Dona, que es presta, gratuïtament, en les oficines del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El servei, atés per una advocada en exercici, està disponible cada divendres , amb cita prèvia, en horari de 11.00 a 12.45 h.

Les funcions de l’advocada consistixen a atendre consultes, prestant als que ho sol·liciten assessorament, i informació jurídica, sobre totes les qüestions que plantegen i especialment en matèria de: Maltractaments i violència domestica, Assumptes Penals, Separacions, Divorcis, Pensions, Menors, Incapaços, Assessorament en dret laboral, Prestacions Socials i de la Seguretat Social, Estrangeria, Nacionalitat, Herències, Arrendaments, Comunitats de Propietaris, Fiscal, així com qualsevol altra informació legal que incidisca en l’esfera social, familiar i personal de la dona.

També s’oferix  tota la informació sobre l’obtenció del benefici de JUSTÍCIA GRATUÏTA, l’ompliment dels tràmits corresponents i la gestió de la sol·licitud davant de la delegació, a Dénia, del Col·legi d’Advocats d’Alacant.

El servei està subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Històric de noticies