Després de dos anys de silenci per la pandèmia, la Fira Gata al Carrer celebra, els dies 8 i 9 d’octubre, “l’alegria de tornar” amb una de les millors fires de la història.
Hui el regidor de Comerç, Toni Signes, i la Presidenta de l’associació Comerç de Gata, ens presenten la 17a edició de la major fira de comerç 100% local, de la comarca.
La fira Gata al Carrer sempre s’ha distingit pel nombre de comerços i negocis locals que exposen. De fet, qualsevol cosa que trobes a la fira, el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre, es pot trobar la resta de l’any al comerç del poble.
Per a Paqui Signes, Presidenta del Comerç de Gata “l’abundància de comerços al poble es un milacre que hem de valorar i hem d’ajudar a fer que seguisca creixent. A Gata tenim un comerç molt fort i potent i molt diversificat. Comptem amb el conegut sector de l’artesania, més tradicional, que és a l’estiu quan viu el seu moment àlgid, i tenim nombroses fàbriques de barrets, cabassos, bosses de mà… i per un altre costat comptem amb un excel·lent comerç de proximitat que es reparteix per tot el poble, a més d’un centre històric ben bonic.”
Pel seu costat el regidor de Comerç, Toni Signes ha comentat que “el comerç és pel poble la vida, és el comerç qui activa cada matí Gata i és el que ens acompanya per tots els carrers. Enguany la fira mereixia ser un aparador ben digne del que Gata té per oferir, i per això hem dedicat tots els recursos disponibles a fer que aquesta fira siga una de les més importants que hem tingut. De l’Ajuntament s’ha posat en marxa tot el dispositiu de seguretat, de muntatge, il·luminació i també un grapat d’activitats culturals per acompanyar l’extraordinari esforç que fan els comerciants i contribuir a l’èxit de la fira”.
Enguany la fira promet ser tota una experiència gastronòmica i també una sorpresa pels sentits. El que queda clar després de veure totes les activitats i actuacions programades, és que ens faltarà temps per gaudir de tot el que s’oferta.

Per veure tota la programació i novetats de la fira:

https://firagataalcarrer.com/fira-2022/

Històric de noticies