Josep Francesc Signes Costa és elegit Alcalde de Gata

 

Josep Francesc Signes i Costa, de Compromís, ha sigut elegit com alcalde  de Gata en el plenari de constitució de l’Ajuntament celebrat hui, dissabte 15 de juny.

La candidatura de compromís ha prosperat amb el suport dels 4 regidors de Compromís i els 3 de PSOE .

En la sessió han pres possessió els 13 regidors que conformaran la corporació  municipal: Antonio José Signes Costa, Joan Vicent Vallés Roselló i José Juan Mulet Soler, de PSOE; Josep Francesc Signes i Costa, M. Angeles Soler Fornés, Antonio Arabí Arabí i Neus Mulet Mulet de Compromís; M. Teresa Signes Caselles, Juan Pedrós Taléns, Guillermo Cholbi Sart, Maria Teresa Mestre Tur, Luís Blasco Blasco i Vanesa Castillo Torres, del PP.

El nou alcalde ha recordat als regidors que han passat per l’Ajuntament de Gata, especialment, aquells que han estat en l’última legislatura i ara ja no formen part de la corporació. També ha volgut donar veu a tots els regidors que han pres possessió.

Ha conclós fent referència a la cita “ameu i protegiu totes les persones i al poble” i recordant que és un dia de festa en què es constitueix un nou ajuntament .

Toni Signes, PSPV, ha parlat del pacte de govern com un pacte “per a fer polítiques progressistes per al nostre poble i per donar estabilitat al poble”.

Maite Signes, PP, ha demanat al nou alcalde que tinga en compte a tots els votants i a tots aquells que no han anat a votar i ha fet l’oferiment de treballar conjuntament pel poble.

Històric de noticies