festesgata15

Els veïns de Gata es preparen ja per a viure amb intensitat les seues festes que se celebren del 27 de juliol a 6 d’agost. El punt de partida serà la baixada del crist del Calvari, dilluns 27 de juliol a les 20 hores.

Els actes lúdics començaran amb l’entrada de la Murta que tindrà lloc dimarts 28 de juliol a les 11 hores. Però, serà la Presentació i proclamació de les Reines Majors i Infantil 2015 l’acte que centrarà l’atenció de l’inici de les festes. La presentació tindrà lloc al Grup Escolar a partir de les 23:00 hores i comptarà amb el musical THE SHOW

Dimecres 29 de juliol començaran els bous, amb entrada a les 8 del matí, solta de vaques a les 12 hores, i per la vesprada inauguració del corro a les 18:30 hores i a continuació, solta de vaques. I per la nit, després del sopar i ball a la plaça Nova, es farà el primer bou embolat.

Dijous serà el torn de la Nit de les Paelles, un dels actes més multitudinaris de les festes, que comptarà amb l’actuació de l’orquestra TITANIC

Els més joves tindran el seu dia divendres amb la nit de rock que acollirà l’antic camp de futbol amb les actuacions de PUPIL·LES DILATIVES, LOS SONIDOS, RECKLESS SIDE i THE KINGS BEE.

El dia de les quintades se celebrarà dissabte 1 d’agost, quan , des de bon matí, les diferents quintes comencen la seua activitat amb les despertades, cercaviles, xarangues, …

Diumenge, les carrosses seran el plat principal del dia amb la desfilada que es farà a partir de les 19 hores.

Els xiquets tindran el seu dia, dilluns 3 d’agost, amb parc aquàtic a les 11 hores al grup escolar i a les 17 hores, teatre i berenar per als xiquets. A les 19 hores, a càrrec de l’associació cultural bouera , hi haurà carretons.

Els actes lúdics i festiu arribaran fins a dijous 6 d’agost, dia del Santíssim Crist, amb la processó de pujada del Crist i un gran castell de focs d’artifici que posarà el punt i final a les festes 2015.

Històric de noticies