Gata celebra aquesta setmana la festivitat de Sant Miquel amb actes lúdics i festius del 28 de setembre a l’1 d’octubre.
Les activitats comencen dijous 28 de setembre ja que Càritas Parroquial ha organitzat el tradicional sopar solidari de Sant Miquel a la plaça de l’Església.
Divendres 29 de setembre, dia de Sant Miquel, se celebrarà la processó del sant pels carrers del poble i , en acabar, es dispararà un castell de focs artificials al camp de futbol vell.
També divendres començarà la segona edició de la Sant Miquel Fest, una festa de la cervesa organitzada per la comissió de festes 2018 que se celebrarà, al carrer La Pau, els dies 29 i 30 de setembre a partir de les 19 hores i 1 d’octubre de matí. Comptarà amb actuacions musicals i animació.
Divendres 29 de setembre, a partir de les 24 hores, actuarà l’orquestra La Pato al carrer La Pau i dissabte actuarà l’orquestra Zona Cero.
Les festes es tancaran diumenge de matí amb carretons per als xiquets a partir de les 12 h. i el fi de la Festa de la cervesa amb l’actuació del grup Take Five
Els actes han estat organitzats per la Comissió de Festes 2017 i 2018 amb la col•laboració de la regidoria de Festes.

Històric de noticies