L’Ajuntament de Gata col·labora en el I Campus Pilota Marina Alta, que se celebra del 28 de juny al 2 de juliol de 2021 en cinc seus: Gata, Parcent, Ondara, Xaló i Beniarbeig.

Cada dia es realitzarà el campus en una població, facilitant així l’assistència de tots els xiquets i xiquetes de la Marina Alta de 4 a 16 anys,

El Campus Pilota Marina Alta comptarà amb sessions tècniques a càrrec dels entrenadors, tots ells professionals de la pilota: Fanni, Giner, Héctor i Néstor; visita de pilotaris de primer nivell; activitats complementàries com a futbol bambolla, gimcana aquàtica, pilota, unflables, lliscador aquàtic, tir amb arc, etc. Cada dia el campus se celebra en un poble participant: dilluns 28 de juny a Gata; dimarts 29 de juny a Parcent, dimecres 30 de juny a Ondara, dijous 1 de juliol a Xaló i divendres 2 de juliol a Beniarbeig.

Els Ajuntaments dels pobles amfitrions habilitaran un autobús que passarà per diverses poblacions de la Marina Alta per a arreplegar als participants cada dia.

Tota la informació i inscripcions es poden realitzar ja en la web del campus: www.campuspilota.com .

Històric de noticies