caeltramusser juratiparticipantsPEG15

La gelateria artesana Ca El Tramusser guanya el II Premi Empresari de Gata 2015 convocat per la regidoria de Desenvolupament local de l’Ajuntament de Gata.

El premi es va lliurar el passat dissabte en un acte que es va celebrar a l’Edifici Polivalent. En la primera part de l’acte els finalistes van presentar el seu projecte que va ser valorat per un jurat format l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual; la regidora de Desenvolupament Local, Àngels Soler; la Gerent de Creama, Rosario Donderis Sala ; Verónica Mulet Molina, Representant de l’associació Comerç de Gata; Aina Ivars Tauste de JOVEMPA Marina Alta; i Antonio Signes Grimalt, de l’empresa Hersig, representant el teixit empresarial del municipi.

A més, els aspirants van participar, la passada setmana en diferents sessions de formació i assessorament per elaborar la seua planificació i preparar la presentació en públic.

Tant l’organització com els participants van coincidir que va ser una experiència molt positiva que demostra el gran potencial de les empreses locals.

La dotació del premi és un distintiu per a l’empresa, una campanya de promoció comarcal anual i un estand gratuït a Fira Gata al Carrer.

L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, i la regidora de Desenvolupament Local, Àngels Soler van lliurar un diploma participació als 8 finalistes :Ca la Tramussera, Exclusive & Drinks, L’Escoleta, Mas Arabí Servicios Integrales, Obres Iglesias, Diego i Agulles,Óptica i dietètica Signes i Sombreros Siver.

Històric de noticies