diabici1 diabici2

Vora 200 persones van participar, diumenge 24 de novembre, en el Dia de la Bicicleta organitzat per les regidories de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gata.

L’alcaldessa de Gata, Ana María Soler, i la regidora, Dora Caselles , van acompanyar als ciclistes grans i menuts en la volta. A més, enguany, vam comptar amb un participant d’excepció, ja que el ciclista professional Alexander Kolovnev, resident a Gata, també va acudir acompanyat per la seua família.

La ruta es va iniciar des del grup Escolar per realitzar un circuit urbà que va acabar al paratge de la Rana on van esmorzar. Allí es va realitzar el sorteig de regals de Bicicletes Boronat entre els participants i finalitzat, van reprendre el camí de tornada.

Caselles va mostrar la seua satisfacció per la bona acollida de l’activitat que relaciona l’oci familiar amb l’esport i el medi ambient. Així mateix, va agrair la col·laboració de Miguel Angel Boronat i de la Policia Local de Gata i Protecció Civil que van col·laborar per què la marxa ciclista transcorreguera sense incidències.

Històric de noticies