guanyadorsrallifoto16

 

Toni Signes va guanyar el premi a la millor col·lecció del XII Ral·li fotogràfic de Gata organitzat pel Fotoclub Forat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gata i Alehop que es va celebrar esta cap de setmana. La segon millor col·lecció va ser la presentada per José Tortosa Sarrió.

Així mateix, es van lliurar premis a la millor foto de tema obligatori, que en esta ocasió era l’olivera mil·lenària, que va ser per a una imatge presentada per Juanjo Escortell; i premi a la millor foto presentada a concurs, que se’l va endur Ivan Almazan.

78 aficionats a la fotografia han participat en esta edició del ral·li que començava divendres per la vesprada, quan es va donar l’eixida amb la presentació del objectius. A partir d’aquest moment començava la competició fins a les 14 hores de dissabte quan totes les fotografies havien de ser presentades. El jurat, format pels membres del propi fotoclub Forat, Pepe Mengual, Miguel Angel Serra i Pablo Mulet, es va reunir fins a altes hores de la matinada per decidir els guanyadors entre les vora 700 fotografies presentades

Els premis es van lliurar l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, el president del Fotoclub, Pepe Mengual, i els membres del jurant, en un acte que va tindre lloc a la sala d’actes de l’Edifici Polivalent Juvenil diumenge 6 de març i on es van projectar totes les fotografies presentades a concurs, així com un vídeo d’imatges del guanyador de la passada edició Toni Sanchis.

En el mateix acte, també es van lliurar els premis del Concurs de Fotografia de Festes convocat per l’Ajuntament de Gata amb col·laboració del Fotoclub Forat. Els premis van ser per a Sonia Soria, el primer premi, i Pablo Mulet i Pepe Mengual, segon i tercer.

Històric de noticies