MosquitTigre_1024

L’Ajuntament de Gata ha iniciat, aquesta setmana, la campanya per a la prevenció i control el mosquit tigre. Prenent com a base la premissa que la col·laboració ciutadana és la millor ferramenta per combatre-ho s’ha iniciat la distribució de fullets explicatius per conscienciar a la ciutadania que la prevenció és el millor mètode per al control d’aquest mosquit.

La campanya s’ha iniciat pels centres escolars on s’han repartit fullets explicatius a l’alumnat per a que el porten a casa així com s’impartiran unes xerrades explicatives durant el mes de maig.

També es distribuirà la informació per diferents punts del municipi i es recordarà a la web municipal i xarxes socials les mesures per evitar la  seua proliferació, així com una xerrada informativa per a arribar a totes les franges d’edat.

Un dels punts on posa especial atenció és el cementeri ja que es tracta de l’espai públic on es desenvolupa el mosquit tigre amb més facilitat. En el recinte s’instal·larà un panell informatiu per evitar la acumulació d’aigua en recipients o objectes ornamentals.

Des de l’Ajuntament de Gata es vol recordar que la lluita contra el mosquit tigre és cosa de tots i totes.

Històric de noticies