presenta acord

L’equip de govern de l’Ajuntament de Gata, format pels grups municipals de JuGa, PSPV i Compromís han presentat, este matí, l’acord d’estabilitat i govern per als propers quatre anys. Un acord a què, segons els signants, arriben “per la responsabilitat i obligació de gestionar adequadament i eficaçment els assumptes municipals, així com procurar una millor qualitat dels serveis públics i atenció a les necessitats i inquietuds dels veïns i veïnes.”

Es tracta, segons l’alcaldessa Magda Mengual, “d’un document que recull les línees de treball que es volen seguir”, ja que els tres grups coincideixen en un programari.

El regidor del PSPV, Vicent Font ha mostrat la seua satisfacció per un acord amb el qual “el poble serà el beneficiat”. “Anem a aparcar les nostres diferències, que no són tantes, i a treballar junts pel poble” ha afegit.

Jaume Monfort, regidor de JuGa, ha explicat que en les últimes setmanes han treballat per marcar les línees que seguirà el govern.

El document també recull els tinents d’alcaldia i membres de la Junta de Govern Local, les delegacions i dedicacions dels regidors.

Així, Àngels Soler serà la primer tinent d’alcaldia, Vicent Font el segon i Jaume Monfort el tercer tinent d’alcalde. També han acordat que les retribucions de l’alcaldessa i els regidors seran per assistències, llevat d’Àngels Soler amb dedicació exclusiva i Jaume Monfort amb dedicació parcial.

A més de l’Alcaldessa que conserva Obres Públiques, Recursos Humans i Normalització Lingüística, assumiran competències els regidors de Compromís, Àngels Solers( Serveis Municipals, Desenvolupament i Patrimoni Local), Teresa Arabí (Economia, Hisenda i Esports, excepte futbol), Noel Gadea (Joventut, Festes i Turisme); els dos regidors del PSPV, Vicent Font (Policia i Seguretat Ciutadana, Futbol) i Ma Elena Rodríguez (Cultura, Educació i Residents); i els dos regidors de JuGa, Jaume Monfort (Govern Obert i Desenvolupament Urbà Sostenible) i Pepa Signes (Desenvolupament Humà: Igualtat, Serveis Socials i Sanitat).

Totes estes qüestions organitzatives, així com altres com periodicitat de sessions, portaveus, assignacions,… es tractaran en el plenari extraordinari que se celebra dimarts 7 de juliol a les 13h.

Històric de noticies