Pedro Martínez González va ser el guanyador de la XII Marató per Muntanya Marina Alta celebrada diumenge 26 de novembre amb un temps de 4h 28min 20seg. La guanyadora en categoria femenina va ser María Jiménez Montañés amb un temps de 6h 25min 28seg.70 dels 92 inscrits van aconseguir acabar la prova de 42 km i un desnivell de 2400 mts. organitzada pel Espeleològic Gata amb la col•laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.
Pel que fa a la mitja marató, la guanyadora en categoria femenina va ser Eva Maria Ortuño Vañó amb un temps de 2h 26min 6 seg i en categoria masculina el Fran De La Cruz Jordá amb un temps de 2h 1min 51seg es va adjudicar la III Cursa Tres Tossals. 208 persones es van inscriure per a aquesta prova que, amb una distància de 22 km i un desnivell de 1080 mts, recorria el Serrillars, Tossal del Moro i Tossal de Llicinta. 117 participants van concloure la prova.
En la modalitat de senderistes que tenien per davant un recorregut 15 km, 93 participants dels 113 inscrits van arribar a meta.