dia del arbre16

Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gata s’ha preparat un programa d’activitats per commemorar el Dia de l’Arbre.

Les activitats començaran divendres 29 de gener a la biblioteca pública de Gata on a partir de els 17 hores es realitzarà l’Hora del Conte al voltant del Dia de l’Arbre. Seguint amb la temàtica, a les 19 hores, l’enginyer forestal Pepe Juan Mulet oferirà una xerrada. Els assistents a les activitats rebran una planta.

Diumenge 31 de gener, Dia de l’Arbre, es realitzarà una plantació d’arbres autòctons a l’entrada del poble per la Font del Riu. Serà a partir de les 11:30 hores.

A més, s’ha buscat la participació ciutadana de col·lectius, centres educatius, famílies o persones individuals que ho desitgen perquè presenten els seus projectes de plantació d’arbres. Del 25 al 29 de gener s’han de presentar les propostes a través del correu electrònic arbre@gatadegorgos.es i l’Ajuntament proporcionarà els arbres. La proposta ha d’incloure dia i lloc de plantació, unitats que sol·licita (màxim 6) i motivació. Finalment, del 30 de gener fins al 29 de febrer cada participant farà la plantació i enviarà una foto que es difondrà per les xarxes socials municipals.

Històric de noticies