corporac7-4-14

MAITESIGNES

Maite Signes Caselles va ser elegida com a alcaldessa de Gata en la sessió plenària celebrada anit, després de la renúncia presentada per l’anterior alcaldessa Ana María Soler.
Primerament, va prendre possessió com a nou regidor Jesús Angel Palacios, per continuar amb la votació entre les candidatures.
La candidata del PP, Maite Signes, va obtenir 6 vot; el candidat del PSOE, Vicent Font, 4 vots; i el candidat del Bloc-Compromís, Matías Monfort, 3 vots.
Al no obtenir cap candidatura la majoria absoluta, es va proclamar alcaldessa a Signes, per encapçalar la llista de major número de vots populars en el municipi.
Monfort va voler donar l’enhorabona a la nova alcaldessa i va afegir que confia que Signes sabrà exercir el càrrec “en minoria”.
Per la seua part, Font, a més de felicitar a la nova alcaldessa, va manifestar que, per a ell, “el poble està per damunt de tot”, per això es posen a la seua disposició.
Maite Signes va iniciar el seu discurs d’investidura amb unes paraules de reconeixement de la que fou alcaldessa fins fa poc, Ana María Soler
Signes va reconèixer que arriba a l’alcaldia d’una marera atípica i que se li planteja un gran repte, però que l’accepta amb orgull.
Va llançar un oferiment als partits de l’oposició per treballar conjuntament per Gata, “Temes com el PGOU, Polígon plans, la nova contractació de serveis de basura, l’ecoparc, les millores en l’abastiment d´aigua i molts més són alguns dels punts en els que anem a treballar dur al llarg d’aquest últim any que ens resta fins a les properes eleccions de 2015”
Va concloure posant-se al servei del poble, “no olvidemos que el verdadero poder es el servicio” va dir citant al Papa.

Històric de noticies