EXPO CLOENDA

 

L’Escola de Plàstica Experimental A. Vives de Gata exposa una mostra dels treballs realitzats durant l’any al Casal de la Música de Gata sota el títol de Cloenda,

L’esposició, que va ser inaugurada el passat cap de setmana, recull treballs dels següents autors: Mar Fornes, Mari Marí, Isabel Soler, Blanca Hernando, Juan Escolano, Mª José Cholbi, María Muñoz, Joan Roselló, Said Bensal.lah, Maria Casado, José A. Crisóstomo, Fina Gilabert, Genoveva Regidor, Manuela Paszkowsky, Pepa Caselles, Rosalía Beltrán, Mariví Puigcerver, Pepa Espasa, Empar Escrivà, Mª Isabel de Piero, Isabel de Mata, Giovanni Imbergamo, Paqui Sanz, Pepa Cardona i Bernard Abeling.

Malgrat el títol de Cloenda, el funcionament  de l’escola no para durant l’estiu ja que hi ha diverses activitats preparades.

A l’exposició es poden veure obres bidimensionals realitzades amb acrílics, pastel, boli, gravats, llapis, mon objectual, instal·lacions etc. i romandrà oberta fins el 3 de juliol de dimecres a diumenge de 19 a 21h.  La mostra compta amb el suport de la regidoria de cultura de l´Ajuntament de Gata.

Històric de noticies