FIDECURSEMM fidecursEMM6a

L’Escola Municipal de Música va tancar el curs la passada setmana amb les diferents audicions i concerts dels diferents grups.

Les audicions començaren dimarts 9 de juny on els més menuts de l’escola, els alumnes de 6 i 7 anys ens delectaren amb les seves veus. Els seus professors Merxe Pineda Poquet i Sebastià Roig Sirerol prepararen amb els alumnes unes cançons que deixaren bocabadats a tot el públic. Sebastià Roig, director de l’Escola de Música ressaltà el fet mai vist en l’Escola i és que hi han 22 alumnes d’una mateixa quinta, els de 6 anys.

Continuaren dilluns 15 de juny amb les Audicions d’Instrument, amb innovacions, ja que el grup de percussió amb el seu professor Agustí Adam va oferir a tots els assistents un espectacle musical i visual on fusionà música, so i llums. També destacar a tota la resta d’alumnes que participaren i als seus professors. Dimarts 16 va ser el torn dels alumnes de Guitarra i piano que ens delectaren a tots els assistents.

Finalment dijous 18 tinguérem el Concert fi de Curs on participaren tots els conjunts instrumentals i vocals de l’Escola. Inicià el concert el Conjunt Vocal 2 amb els professor Felipe Fuertes, tot seguit actuà el Conjunt Vocal I on ens interpretaren el tema CUPS on al mateix temps que cantaven feien un obstinat rítmic amb un got de plàstic. Després actuà el grup de Conjunt instrumental II junt amb els alumnes de violí, violoncel i les alumnes del grup d’adults baix la direcció de Sebastià Roig. Continuà el grup d’alumnes de corda amb els seus professors Merxe Pineda i Paco Pineda. Després va arribar el torn una de les grans novetats d’aquest curs, el grup de Conjunt Instrumental I, alumnes que la gran majoria s’han iniciat aquest curs amb l’instrument i ja actuen en grup, baix la direcció de Sebastià Roig.

El final va ser apoteòsic amb la col·laboració de la Banda Juvenil de Gata i amb tots els alumnes d’Ensenyament Elemental de l’escola (80 alumnes) cantaren dos obres, tot baix la direcció de Felipe Fuertes.

Històric de noticies