pol_plans
L’Ajuntament de Gata va aprovar, anit, per unanimitat contestar a les al·legacions presentades al projecte de Polígon Plans avançant així cap a l’aprovació del pla de reforma integral del polígon.

Entre les al·legacions presentades, es va acceptar el canvi presentat per un propietari de variar l’alçada màxima de les construccions de 12 a 15 metres.

El regidor d’Urbanisme, Jaume Monfort, va explicar que aquest canvi permet adaptar les naus industrials als nous temps i permetre la instal·lació de sistemes de magatzem mecanitzats.

En la mateixa sessió, entre altres punts del ordre del dia, es va aprovar l’Inventari Municipal de bens que ascendeix a 8.856.000 euros.

La regidora d’Hisenda, Tere Arabí, explicava que es tracta d’un document viu al qual han d’anar afegint-se bens i actualitzant-se cada any. A més, va afegir que l’inventari s’ha realitzat a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant

L’alcaldessa, Magda Mengual, va donar compte de les noves delegacions de les regidories per incorporació del nou regidor Toni Arabí que assumeix Esports, Festes, Joventut i Turisme. Així mateix. Tere Arabí incorpora la regidoria d’Educació.

Històric de noticies