reinainfantil reinamajor presentacio

 

Dimarts per la nit se celebra un dels actes més multitudinaris de les festes de Gata amb la nit de les paelles. Més de 1000 persones es reuniran com cada any a l’esplanada del Grup Escolar per elaborar les seues paelles amb els ingredients que proporciona la comissió de festes 2014 i el patrocini de Mas y Mas. La nit estarà animada per l’orquestra Crash

El passat cap de setmana arrancaven les festes patronals de Gata en honor al Santíssim Crist. Dissabte es va celebrar la presentació, on es va elegir a la reina infantil, Minerva Cuenca Coloma i les seves dames Anna Ginestar i Mariola Caselles, i la Reina de Festes 2014, Elena Pons Salvador, i les dames Júlia Pons i Rosa Mª Lara.

Els actes taurins van arrancar ahir a les 8 del matí amb la primera entrada de bous i la inauguració del corro per la vesprada.

Dimecres serà el torn del correfoc amb batukada a càrrec de la Colla de dimonis de Mislata.

Les festes continuaran dijous amb el dia dels xiquets. Pel matí hi haurà parc aquàtic i jocs al grup escolar, i per la vesprada teatre itinerant, berenar i carretons per als més menuts.

Divendres serà la nit de Rock al pati de les escoles amb els grup Gatacà, Escak al Rei i Habeas Corpus.

Enfilant la recta final de les festes, dissabte 3 d’agost se celebrarà el dia de les quintades .

Dilluns 4 d’agost se celebrarà el dia de les tradicions amb jocs populars, sardinada i música i balls amb la dolçaina i el tabalet i el grup de danses La llata.

Dimarts 5 d’agost serà el dia dels majors, amb l’ofrena de flors a les 20 hores i la tradicional revetlla que la Banda Unió Musical oferirà a la plaça de l’església a partir de les 24 hores.

Els actes lúdics i festius continuaran fins al 6 d’agost, dia del Santíssim Crist, amb la processó de pujada del Crist i un gran castell de focs d’artifici que posarà el punt i final a les festes 2014.

Històric de noticies