DSC06071 setmajors1

L’Ajuntament de Gata i l’Associació de Jubilats i pensionistes de Gata han organitzat la IV Setmana per a la Gent Major que se celebra del 29 de juny al 5 de juliol. Enguany és una edició especial ja que l’associació celebra el seu 35 aniversari.

La intenció és, durant una setmana, omplir el calendari d’activitats, actuacions, xerrades o actes lúdics que animen als més majors a participar i eixir al carrer a compartir bons moments. Tots els actes tindran lloc al Centre Social.

Dilluns 29 de juny arranca la setmana amb una xerrada a càrrec de Sefa Mulet, psicòloga, sobre Vida activa, els avantatges de ser major. En acabar hi haurà actuació de la Banda Infantil de Gata.

L’escola de ball de Xàbia serà l’encarregada d’animar la vesprada de dimarts amb sevillanes i rumbes flamenques, amb Valero.

Dimecres 1 de juliol, a les 19:30h, és el torn de la Banda Juvenil de Gata

Per al dijous han preparat un eixida cultural a la Vall d’Ebo, per visitar Cova del Rull, i Alcoi.

El grup de Danses La Llata i la Rondalla Cultural de Gata tornaran a oferir una actuació conjunta, divendres 3 juliol a les 19:30h.

Dissabte toca teatre amb l’actuació, a les 19:30 hores, del Grup Font de la Mata i el grup de teatre de Xàbia.

Finalment, tancaran la setmana cultural , diumenge 5 de juliol, amb un dinar de germanor de socis i col·laboradors al restaurant Canor

Històric de noticies