bandajuvenil

L’Associació de Jubilats i pensionistes de Gata, amb el suport de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Gata i el patrocini de la Diputació d’Alacant, han organitzat la V Setmana per a la Gent Major que se celebra del 6 al 12  de juny.

La intenció és, durant una setmana, omplir el calendari d’activitats, actuacions, xerrades o actes lúdics que animen als més majors a participar i eixir al carrer a compartir bons moments. Tots els actes tindran lloc al Centre Social.

Dilluns 6 de juny arranca la setmana amb el recital “Poesia i Música” a càrrec del Club de Lectura i la col·laboració de BUM Gata a les 19:30h.

Dimarts 7 de juny, a les 19:30h, és el torn de la Banda Juvenil de Gata que oferirà un concert

Miguel Vives, Cronista de Gata, els oferirà ,dimecres 8 de juny a les 19h, una xerrada sobre l’asil de Gata de finals del SXIX, la Casa de la Lepra.

Seguidament, el grup de Danses La Llata i la Rondalla Cultural de Gata tornaran a oferir una actuació conjunta.

Per a dijous han preparat un eixida cultural a les Coves de Sant Josep, Vall d’Uixó i Onda.

L’escola de ball de Xàbia serà l’encarregada d’animar la vesprada de divendres amb sevillanes i rumbes flamenques, amb Valero. En acabar, compartiran un sopar de cabasset i acabaran la nit amb ball a càrrec de Valero.

Dissabte toca teatre amb l’actuació, a les 19:30 hores, del Grup Font de la Mata i del grup musical “Jávea Five”.

Finalment, tancaran la setmana cultural , diumenge 12 de juny, amb un dinar de germanor de socis i col·laboradors al restaurant Canor

Històric de noticies