L’Associació de Jubilats i pensionistes de Gata, amb la col•laboració de les regidories de Serveis Socials i Cultura, han organitzat la VI Setmana per a la Gent Major que se celebra del 26 de juny al 2 de juliol i que compta amb el suport de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
La intenció és, durant una setmana, omplir el calendari d’activitats, actuacions, xerrades o actes lúdics que animen als més majors a participar i eixir al carrer a compartir bons moments. Tots els actes tindran lloc al Centre Social.
Dilluns 26 de juny arranca la setmana amb la xerrada “Treballem la memòria” a càrrec de la psicòloga del departament de Serveis Socials, Carme Puig. A les 19:30h, continuem amb el recital “Poesia i Música” a càrrec del Club de Lectura i la col•laboració de BUM Gata a les 19:30h.
Dimarts 27 de juny, a les 19:30h, és el torn de la Banda Juvenil de Gata que oferirà un concert.
Per a dimecres 28 de juny han preparat una excursió a València i El Palmar.
El concert d’Habaneres de la mà del Cor Serrillàs omplirà la vesprada de dijous. En acabar, compartiran un sopar de cabasset i acabaran la nit amb ball a càrrec de Valero.
El grup de Danses La Llata i la Rondalla Cultural de Gata tornaran a oferir una actuació conjunta divendres 30 de juny a les 19:30 hores.
Dissabte toca teatre amb l’actuació, a les 19:30 hores, del Grup Font de la Mata i l’Escola Comarcal de Teatre de Benimeli. El punt i final a la vetllada el posarà l’actuació del grup musical “Jávea Five”.
Finalment, tancaran la setmana cultural , diumenge 2 de juliol, amb un dinar de germanor de socis i col•laboradors al restaurant Canor.

Històric de noticies