La gent major de Gata celebra la seua setmana cultural

L’Associació de Jubilats i pensionistes de Gata, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Gata, han organitzat la Setmana per a la Gent Major que se celebra del 25 de juny a l’1 de juliol i que compta amb el suport de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i Diputació d’Alacant.
La intenció és, durant una setmana, omplir el calendari d’activitats, actuacions, xerrades o actes lúdics que animen als més majors a participar i eixir al carrer a compartir bons moments. Tots els actes tindran lloc al Centre Social.
Dilluns 25 de juny arranca la setmana cultural, a les 19:30h, amb el recital “Poesia i Música” a càrrec del Club de Lectura . Seguidament, la Banda Juvenil de Gata que oferirà un concert.
Per a dimarts 26 de juny, a les 19:30h, han preparat una excursió a Cartagena i Mar Menor.
Dimecres 27 de juny, la nutricionista Consuelo Leyda Frasés oferirà una xerrada sobre alimentació En acabar, compartiran un sopar de cabasset i acabaran la nit amb ball.
El Grup Serrillàs omplirà de música la vesprada de divendres juntament amb la Coral Cultural de la Rectoria de Ràfol d’Almúnia.
Dissabte toca teatre amb l’actuació, a les 19:30 hores, del Grup Font de la Mata i l’Escola Comarcal de Teatre de Benimeli. El punt i final a la vetllada el posarà l’actuació del grup musical “Jávea Five”.
Finalment, tancaran la setmana cultural , diumenge 1 de juliol, amb un dinar de germanor de socis i col•laboradors al restaurant Canor.

Històric de noticies