La regidoria d’Esports que dirigeix Toni Arabí ha presentat hui a l’Ajuntament de Gata, junt amb el Club de Bàsquet Gata, la renovació del club i una sèrie d’activitats que s’han organitzat per treballar conjuntament per reactivar la pràctica d’aquest esport al municipi. Des del club han destacat que el bàsquet ha sigut, històricament, un esport important al municipi. En els anys 90 i primera dècada dels 2000 foren moltes les generacions que passaren pels diferents equips del Club Bàsquet Gata en totes les categories. «Després d’uns anys de relativa pausa (i pandèmia), la flama del bàsquet revifa a Gata, amb reactivació del Club de Bàsquet Gata amb una directiva i imatge renovades» ha explicat Maria Monfort, la nova presidenta del club.

Toni Arabí ha deixat palesa la gran satisfacció de la regidoria perquè haja sorgit un grup de gent amb moltes ganes i il·lusió per reactivar aquest esport i , per tant, compten amb tot el suport de la regidoria d’Esports.

Per una banda, han anunciat que per a la pròxima temporada es realitzaran inscripcions per a totes les categories infantils, des de querubí (4-5 anys) fins a Júnior (17 anys). A partir del 4 de Juliol, els interessats podran inscriure’s en la pàgina web de Solgata, www.solgata.es, ja que els equips de les categories infantils s’organitzaran dins de l’estructura de les Escoles Esportives Municipals.

D’acord amb aquesta intenció de promocionar de nou el bàsquet a Gata, el dia 22 de Juny s’ha organitzat una jornada de portes obertes en el pavelló d’esports, de 18.00 a 20.00 hores, per a que tots els xiquets i xiquetes que vulguen, puguen provar i participar de diferents jocs relacionats amb el bàsquet.

Així mateix, els dies 27 al 30 de Juny, des de la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Gata i el club han organitzat un campus de tecnificació de bàsquet que tindrà lloc també en el pavelló municipal d’esports.

Tant el Club de Bàsquet Gata i la regidoria d’Esports han animat a tots els xiquets i xiquetes a participar d’aquestes activitats i a inscriure’s per a jugar a bàsquet l’any que ve: « Esperem que l’emoció del bàsquet torne a Gata en totes les categories».

Històric de noticies