La joventut de Gata compta amb un nou espai

La gent jove de Gata compta en un nou lloc d’oci: l’Espai Gata Jove. És una instal·lació pensada per donar servei a la població de 12 a 30 anys que disposarà de diferents zones d’entreteniment amb futbolins, taula de ping-pong, àrea multimèdia: PS4, música i TV, jocs de taula…, Actualment, l’horari serà dijous i divendres de 16 a 20 hores.

L’alcalde, Josep F. Signes; la regidora de Joventut, Neus Mulet i els membres del Consell de la infància i l’adolescència de Gata van ser els primers a conéixer la nova instal·lació, ja que entre les propostes recollides del Consell estava aquesta iniciativa.
Aquest espai d’oci se suma al servei de promoció d’activitats, assessorament i consulta que ofereix la tècnica de joventut en temes com: Europa, formació, idiomes, ocupació, temps lliure, participació, solidaritat, diversitat, medi ambient, cultura, salut, habitatge, carnet jove, oci educatiu, albergs i centres juvenils. I es complementa amb les campanyes conjuntes que es dissenyaran i promouran des de la Xarxa Jove de conscienciació i prevenció que tractaran de minimitzar els riscos als quals el jovent està sotmés. Parlem d’emocions, addiccions, tecnologia, assetjaments i violència de gènere, principalment.

Històric de noticies