premis14

José Guillem va guanyar el premi a la millor col•lecció del X Ral•li fotogràfic de Gata organitzat pel Fotoclub Forat de Gata amb la col•laboració de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Gata i Alehop que es va celebrar esta cap de setmana. La segon millor col•lecció va ser la presentada per José Antonio Vives.
Així mateix, es van lliurar premis a la millor foto de tema obligatori, que en esta edició es va centrar en la plaça de l’Esglèsia, que va ser per a la imatge presenta per Jaume Boronat; i a la millor foto presentada a concurs, que se’l va endur Jaume Caselles. Els dos fotògrafs són històrics del ral•li, ja que a més, van rebre un diploma commemoratiu per la seua participació en les deu edicions, juntament amb Alba García i Ramón Mulet.
79 aficionats a la fotografia han participat en esta edició del ral•li que començava divendres per la vesprada, quan es va donar la eixida amb la presentació del objectius. A partir d’este moment començava la competició fins a les 14 hores de dissabte quan totes les fotografies havien de ser presentades. El jurat, format per membres del propi fotoclub Forat, es va reunir fins a altes hores de la matinada per decidir els guanyadors entre les més de 600 fotografies presentades
Els premis es van lliurar pel regidor de Cultura, Juan Pedrós, el president del Fotoclub, Pepe Mengual, i el membre del jurat, Miguel Angel Serra, en un acte que va tindre lloc a la sala d’actes de l’Edifici Polivalent Juvenil diumenge 30 de març i on es van projectar totes les fotografies presentades a concurs.

Històric de noticies