locals

Jesús Gomar García, del CA Safor- Delikia Sports es va adjudicar la XVII Volta Popular de Gata que es va celebrar diumenge 13 de març amb un temps de 30:27  minuts. En fèmines, la primera en entrar a meta va ser la corredora, Isabel Ferrer Castell del C.A. Llebeig de Xàbia amb un temps de 37,46 minuts,

En quant a participació, 1325 corredors van arribar a meta després de recórrer els poc més de 10 km de la volta A estos s’afegien els corredors de les categories infantils, curses que es van celebrar a partir de les 12 hores, una vegada finalitzada la prova reina.

La XIX Volta Popular de Gata, tercera prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.