Serveis que es presten:

Protecció Civil és un grup de voluntaris que dóna suport als cossos professionals de la Policia Local, Bombers i altres que poguessen demanar la seua ajuda en cas de catàstrofes i emergències, i en casos d’aglomeracions de gent.

Aquests voluntaris no reben cap remuneració, sent totalment voluntària la seua dedicació.

El telèfon de contacte amb l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil de Gata (AVPCG) és el mateix de la Policia Local 965 75 74 32.

Cal recordar que el telèfon d’emergències és el 112.

Recordem que si alguna persona vol formar part del AVPCG, es pot posar en contacte amb el regidor de Protecció Civil, cridant al telèfon de l’Ajuntament (965 75 60 89) o preguntant a la Policia Local.

Contacte:

Telf. 965 75 74 32

Emergències: 112

 

Més informació

Fitxa tècnica Protecció civil

Personal
Direcció C/ Duquesa de Almodovar, Nº 3, 03740, Gata de Gorgos (Alicante)
Telèfon 965 75 60 89 (de l’Ajuntament)
Email policialocal@gatadegorgos.org
Dotació d’equips Un vehicle
Alertes Al telèfon 112 y 965 75 74 32
Cap / Responsable
Horari Ininteromput
Servei públic
  • Temps de resposta a qualsevol requeriment d’actuació urgent, en qualsevol punt del terme municipal amb arribada al lloc dels fets en un temps màxim de 10 minuts.
  • Intervenció en les actuacions relacionades amb la seguretat ciutadana inscrites en l’àmbit penal amb un percentatge de participació del 60%.
  • Intervenció en les actuacions relacionades amb la seguretat ciutadana inscrites en l’àmbit administratiu amb un percentatge de participació del 70%.
  • Atenció i tracte acurat en totes les actuacions que afecten els ciutadans amb un índex de satisfacció del 70% amb especial suport a les víctimes que necessiten ajuda, assessorament sobre els tràmits a seguir i informació sobre els serveis municipals a la seua disposició.
  • Resolució a la Comissaria de Districte de tot tipus de reclamacions, suggeriments i informacions amb una ràtio d’eficiència del 80%. Recollida, en un temps màxim d’espera de 5 minuts, de Reclamacions i Suggeriments així com les efectuades en Via Pública, fixant-se un termini màxim de resposta a l’interessat de 15 dies.
  • Atenció telefònica personalitzada des de la Comissaria de Districte resolent els requeriments no urgents amb un índex de satisfacció del 80%, amb total confidencialitat i amb possibilitat d’accés a altres serveis d’urgència.
  • Prevenció i millora de la seguretat per mitjà d’un compromís de patrulla a peu en les hores centrals del matí i la tarda, recollint tots aquells suggeriments de veïns respecte a les incidències Municipals.