logo_premis_empresa

El Premi Empresa de Gata està organitzat per l’ajuntament de Gata de Gorgos amb l’objectiu de reconèixer la tasca emprenedora de comerciants, empresaris i professionals de la localitat. Posant en valor les tasques ben realitzades es pretén dinamitzar l’economia local i donar a conèixer projectes d’interès, tant per la riquesa  generada com per la capacitat d’atracció cap al poble de Gata.

Premiats

PREMIS EMPRESA DE GATA 2018


A LA MILLOR PROMOCIÓ DEL MUNICIPI:

Guitarras Bros


Guitarras Bros

Guitarras Francisco Bros guanya el 4t Premi Empresa de Gata 2018 a la categoria de Millor Promoció del Municipi, lliurat per Paqui Signes Soler, membre del jurat i representant del Comerç de Gata.

 


A LA RESPONSABILITAT SOCIAL:

Jaime Signes-Enertec


Enertec

Jaime Signes-Enertec guanya el 4t Premi Empresa de Gata 2018 a la categoria d’Empresa Responsable Socialment. L’encarregada de lliurar aquest premi va ser Rosario Donderis Sala, membre del jurat i gerent de Creama.

 


A LA TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL:

Ca Polaca


Ca La Polaca

Ca Polaca guanya el 4t Premi Empresa de Gata 2018 a la categoria honorífica de Trajectòria Empresarial, en esta ocasió lliurat per l’Alcaldessa de Gata, Magda Mengual Morata.

 


PREMI EMPRESA DE GATA 2016


A LA MILLOR ATENCIÓ I SERVEI:

Ana Vestir Moda


Ana vestir

Ana Vestir Moda guanya el III Premi Empresa de Gata 2016 a la categoria de Millor Atenció i Servei, lliurat per Esteban Cobos Sierra, membre del jurat i representant del Cercle Empresarial de la Marina Alta.

 


A LA IMATGE DE L’ESTABLIMENT:

THOITI MOBILIARI


Thoiti

Thoiti Mobiliari guanya el III Premi Empresa de Gata 2016 a la categoria de Millor Imatge de l’establiment, l’encarregada de lliurar aquest premi va ser Rosario Donderis Sala, membre del jurat i gerent de Creama.

 


A LA MILLOR PROMOCIÓ DEL MUNICIPI:

BORONAT BICICLETES


Boronat bicicletes

Boronat Bicicletes guanya el III Premi Empresa de Gata 2016 a la categoria de Millor Promoció del Municipi.Aquest premi va ser lliurat per l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual Morata.

 


PREMI EMPRESA DE GATA 2015


CA EL TRAMUSSER


Ca El Tramusser

La gelateria artesana Ca El Tramusser guanya el II Premi Empresari de Gata 2015 convocat per la regidoria de Desenvolupament local de l’Ajuntament de Gata.

 


PREMI EMPRESA DE GATA 2014


A LA CATEGORIA COMERÇ I SERVEIS:

Centre Lúdic Infantil Xiulet


Xiulet

El guanyador del premi en la categoría Comerç i Serveis al 2014 va ser el Centre Infantil Xiulet per la novetat en les seues activitats i l’enfocament del negoci.

 


A LA CATEGORIA FABRICACIÓ I ARTESANIA

EL FORN DE XARO


Forn de Xaro

El Forn de Xaro guanyador del premi 2014 en la categoria de fabricació i artesania per la recuperació de receptes antigues i la innovació en rebosteria.

 


A LA CATEGORIA ACTIVITATS AGRÍCOLES I AMBIENTALS

EL CELLER DE LA MARINA


El Celler de la Marina

El Celler de la Marina per la difusió dels productes lligats a la terra i a l’agricultura de la nostra zona resulta guanyador del premi Empresa 2014 en la categoria Activitats Agrícoles i Ambientals.

Finalistes 2018

Finalistes premi a la millor promoció del municipi.


Agrogata

agrogata

La nostra activitat es basa en la fabricació d’oli en la nostra pròpia almàssera i la venda de subministraments agrícoles. També duem a terme projectes agrícoles. Som un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector, en contínua formació per a oferir sempre un servei de qualitat als nostres clients.

Al llarg del nostre recorregut, l’equip d’Agrogata, s’ha dedicat a indagar en les necessitats dels productors, amb la intenció d’oferir els productes més adequats per al camp modern. El servei altament personalitzat i l’assessorament tècnic professional, juntament amb uns productes en els quals la qualitat de les matèries primeres, la cura en la fabricació i l’eficàcia en camp, és el que ens ha portat un únic objectiu: la satisfacció dels nostres clients.


Matías Salvà

MSalvá

Matías Salva S.L és una empresa familiar, des de 1980 exercim una activitat en el sector de la marroquinería i bosses en pell i poli pell. Aquesta empresa data de molt abans ja que actualment nosaltres som la tercera generació. Oficialment es va fundar allà pels anys 1940-50 pel nostre avi Matías on la seua funció era molt diferent a l’actual. Aquesta era un magatzem de conserves, ametles, panses, raïm, etc. Aproximadament en 1965 és quan el nostre pare José Salvá va començar a redirigir l’activitat en la qual avui treballem.

Va començar amb canastres de vímet afegint adorns en pell, vam fabricar faldes i jupetins en serratge, cinturons i finalment portafolis, unisex i bosses tot fabricat íntegrament a Gata de Gorgos. Actualment hem derivat tota la fabricació a l’estranger, decisió complexa que vam haver d’adaptar l’any 2004 per les diferents circumstàncies econòmiques del moment. Avui en dia continuem orgullosos la labor que van començar els nostres avis adaptant-nos a les noves tecnologies i intentant seguir millorant dia a dia.


Guitarras Bros

guitarras_bros

Les nostres guitarres prenen el nom en honor al fundador de la nostra empresa, Francisco Broseta Rogla. Constructor de guitarres des de finals dels anys 50 i fundador del qual actualment és Guitarres Bros, encara avui dia les nostres guitarres continuen marcades pel seu inconfundible segell. El seu fill Francisco Broseta Monroy va ser l’hereu a seguir els passos del seu pare. Ell va ser qui va marcar un abans i un després en l’empresa.

Va obrir el mercat internacional, amb la qualitat en les seues guitarres, i va ser el pioner a oferir la personalització completa en les seues guitarres. Va rebre diversos premis al reconeixement de la qualitat de les seues guitarres, a escala nacional i internacional. Reconegut per artistes de fama mundial. Avui dia, segueixen els passos del seu pare i avi, Adam, David I Juan Broseta Cholbi, al capdavant de l’empresa. Seguim treballant amb l’inconfusible segell de la família Bros, qualitat, artesania i tradició familiar.


Finalistes premi a l’empresa responsable socialment.


iliüi

iliui

El nostre objectiu és sensibilitzar les persones a una nova forma de disseny de producte ( i estil de vida ), que fa d’un material que molts consideren brossa, una font d’inspiració i guany, sense perdre la frescor d’un disseny de tendència, accessible a tots els públics.

El procés que està a la base de la nostra empresa és la recuperació de materials de deixalla de la nostra zona ( de privats o comerços locals, que arrepleguem a canvi d’algun producte de la nostra col·lecció ) per a convertir-los en productes de decoració de llar o moda, sensibilitzant d’aquesta forma el nostre entorn d’un concepte d’economia circular.


Pons Químicas

pons_quimicas

Pons Químicas és una empresa familiar resultant de més de 50 anys d’experiència, investigació, desenvolupament i fabricació de detergents, productes de neteja i insecticides.
Els nostres inicis es remunten a 1960 a Xàbia, i des de llavors, no hem parat de créixer. Actualment disposem de dos centres de producció: un a Xàbia (Alacant) i altre a Bucarest (Romania), des d’on abasteixen a diferents països d’Europa de l’Est. També exportem a Europa Occidental i Àfrica, on disposem d’una ampla cartera de clients que aposten pel treball ben fet i per uns productes de màxima qualitat.

Pons Químicas és una empresa en continua expansió i creixement. En els últims anys hem crescut una mitja d’un 18,5% de mitja anual. És una empresa d’èxit present i futur. Comptem amb una cartera de més de 4000 clients, sent l’arc del Mediterrani la zona de més posicionament i lideratge i la zona Centre el creixement més gran en el present i futur immediat.

La missió de Pons Químicas és satisfer les necessitats dels nostres clients oferint solucions eficaces i creatives a través de productes de qualitat i amb la més alta tecnologia amb l’objectiu de generar benestar en la nostra societat mitjançant una vida més fàcil, còmoda i agradable. Per aquest motiu centrem tots els nostres esforços en millorar els nostres productes i processos tecnològics amb el màxim respecte pel medi ambient.


Jaime Signes – Enertec

Enertec

Som una empresa familiar que des de fa ara 60 anys intentem ajudar a empreses i famílies amb l’energia elèctrica. Des de llavors, primer Jaime, hem anat afegint familiars i altres activitats, com els electrodomèstics de la mà de Mari i després amb els fills, nebots… hem format una altra societat amb més socis, Enertec S.L., per a realitzar instal·lacions renovables.

Com a família que som, volem posicionar-nos en la societat que ens envolta, com una empresa referent, ajudar a llars i empreses en tot el relacionat amb l’energia elèctrica. Des de la venda d’energia, gestió d’aquesta, producció d’electricitat amb fonts renovables, transport d’aquesta mitjançant les nostres instal·lacions i finalment, proporcionar els electrodomèstics que consumiran.


Millor trajectòria empresarial.


Ca Polaca

Ca_polaca

La carnisseria es dedica a la venda de carns del país i l’elaboració d’embotits artesanals i productes i preparats càrnics. Al llarg de la seua trajectòria ha tingut diversos noms, sent els més representatius pel que tots coneixen el negoci els de Carnisseria Marzal i Ca Polaca. Actualment el gerent representa a la quarta generació que s’ha fet càrrec del negoci familiar que pretén modernitzar-lo i continuar amb la tradició dels petits establiments, del persona a persona.

La carnisseria va ser oberta l’any 1910 per Luisa Pons Crespo, que va començar venent carn a la mateixa ubicació on està actualment, ajudada per la família, es fabricaven embotits típics de la comarca i el negoci anava avant. Els anys de la guerra civil van esdevenir molt durs, ja que Luisa havia quedat viuda i, a més, el seu fill Vicent va morir prestant el servici militar a Lleó. A pesar dels infortunis, Luisa va treballar de valent recolzada per la seua filla Dolores, i el negoci va sobreviure i inclús es van fer obres i es va ampliar l’espai de la carnisseria. Cap a l’any 1941 Dolores Marzal Pons va heretar la carnisseria i al costat del seu marit Pepe Pons Pedró va continuar amb la tradició d’elaboració d’embotits artesanals i es van millorar les vitrines i la cambra frigorífica. Durant eixos anys el fills de Dolores, Pepita i Paco, ajudaven en lo que podien, fins que l’any 1968 Dolores va enviudar molt jove, i el seu fill Paco Pons Marzal, amb 18 anys, es va incorporar al negoci familiar. Hi ha que dir que Luisa continuava ajudant en la elaboració dels embotits fins l’hora de la seua mort, l’any 1975. Des d’aquell moment Paco va continuar amb la tradició familiar i es va convertir en el gerent de la Carnisseria Marzal, ajudat per la família. Uns anys després es va casar amb Rosa Ausina Fornali, i ells es van convertir en la tercera generació de la carnisseria. Durant eixe temps el negoci es va ampliar considerablement i es va tombar la tenda antiga per a fer-ne una més moderna conforme als temps que corrien i amb tota la maquinària nova que es requeria per a l’elaboració d’embotit. I així va seguir fins a l’any 2.016 que es va jubilar Paco i el negoci va passar al tercer dels seus fills, Javier Pons Ausina, quarta generació, que ha reformat per complet la imatge de la carnisseria nomenant-la Ca Polaca i la maquinària, així com ha introduït nous productes i ha continuat amb la tradició dels embotits artesanals. Per a acabar voldria dir que la carnisseria no sols ha sigut el negoci familiar gràcies al que han viscut 4 generacions, sinó que a més ha sigut sempre i continua sent el lloc d’encontre d’eixa família que creixia i es dispersava, és el nucli de la història familiar. I a més és una tenda històrica del barri on es troba, testimoni del pas del temps i de les vides dels seus clients, veïns i amics.

Finalistes 2016

FINALISTES PREMI A LA MILLOR ATENCIÓ I SERVEI 2016


ANA VESTIR MODA – TEXTIL CASA

ana_vestir Ana Signes és continuadora del comerç familiar que 65 anys abans (1951) els seus iaios Vicente Signes i Pepica van iniciar com “Casa Visantet”, destacant per les col·leccions de teles d’estampats moderns. Un referent en el poble per les teles més noves de cada temporada, per la seua amabilitat i facilitats amb les persones d’escassos recursos en temps difícils.

Al 1963, Vicente fill i Paca Mari, segueixen amb l’activitat com a “Cortinas Vicente Signes. S’incorpora la incipient demanda de teixits per a cortines, passant per la confecció i instal·lació.També cal destacar com a innovador, el començament en l’àmbit local i comarcal de la introducció de les bruses tradicionals festeres com a singular distintiu de penyes i quadrilles.

2006. Amb la tercera generació Ana continua amb el quefer de dècades i la il·lusió i repte diari dels nous temps, per a continuar mereixent la confiança dels clients. Per servei, facilitats en la compra, proximitat en el tracte, especial atenció en l’empaquetament de regal, exposant novetats en l’aparador, presentant les peces rebudes en revistes especialitzades, passejant moda en les desfilades, assistint a les millors fires i seguint revistes del sector per a oferir novetats.


CARNISSERIA SILVESTRA

carnisseria_silvestra La Carnisseria Xarcuteria Silvestra va ser fundada l’any 1916 i destaca per la seua selecció de carns i embotits casolans.

Aquesta casa desprèn tradició gràcies a les seues receptes ancestrals de sobrassada, botifarra, salsitxa, blanquet… I també ha sabut adaptar-se als nous temps amb un gran ventall de menjars casolans més d’acord amb el ritme de vida actual, com croquetes, cuixes farcides, hamburgueses i moltes més novetats que faran les delícies dels paladars més exigents.

 


CA LA DATILERA

ca la datilera Fruites i verdures fresques del dia.

Juan és un fruiter que des de ben jove du dins la sang la passió pel servei i per oferir la millor qualitat als clients cada dia de l’any, sense falta.

Ara podem trobar-lo a la seua nova tenda del carrer Signes amb més exposició de fuites i verdures que inclou també varietats exòtiques i tot allò que els seus clients li demanden.

 


FINALISTES PREMI A LA IMATGE DE L’ESTABLIMENT 2016


LABASSA HERBODIETETICA I REGAL

la_bassa Tes, productes ecològics, dietètics i regal.

A la foto Maria Rosa ens explica com el seu negoci gira al voltant de la salut, per tal de mantenir i millorar la salut de les persones a través de l’alimentació i les medicines naturals i teràpies alternatives.

c/La Bassa 15

 


THOITI MOBILIARIO

thoiti mobiliario Botiga de mobles amb més d’una dècada d’antiguitat.

La seua representació més estesa és la marca local POINT.
Marca amb quasi 100 anys d’experiència en el sector del moble de rattan, molt representatiu de la població de Gata de Gorgos, que a posteriori es va actualitzar al rattan sintètic duent a terme magnífics dissenys del moble d’exterior coneguts mundialment.

 


MOBLES ROSSI

mobles Rossi

 

En 1.980 va començar la nostra aventura empresarial, i seguim portant a la teua llar el confort, qualitat, garantia, confiança, seguretat i elegància de tots els nostres mobles i articles de decoració.

MOBLES ROSSI situat a Gata de Gorgos (Alacant), ofereix idees simples i senzilles per a fer més agradable la vida dels nostres clients, amb una selecció dels millors models en venda de moble modern, clàssic, rústic, juvenil, sofàs i decoració.

 


FINALISTES PREMI A LA MILLOR PROMOCIÓ DEL MUNICIPI 2016


BORONAT BICICLETES

Boronat bicicletes Som la teua tenda especialitzada en ciclisme des de 1986.

Realitzem reparacions a tot tipus de bicicletes. Tenim accessoris de les millors marques. I sobretot, tractem als nostres clients com a amics.

Som una empresa familiar. Amb diverses dècades d’experiència a les nostres esquenes, segur que podem solucionar qualsevol problema que tingues en la teua màquina. Segur que podem vestir-la com ella es mereix.

 


FORN VIVES

Forn Vives Forn Vives és una panaderia i pastisseria tradicional la qual va obrir les portes vora el  1940 i  ha anat passant de generació  en generació.

En aquest forn realitzem pa artesanal i tot tipus de coques, a més, elaborem pastes per a bodes, baptismes, comunions i qualssevol altre esdeveniment.

Per Nadal oferim una gran varietat de dolços típics, des de pastissos fins al Roscó de Reis. La nostra especialitat és la Mona de Pasqua i el Pa Socarrat, els quals ha costat anys d’elaboració per aconseguir aquesta recepta màgica que tan agrada a grans i menuts.

Com ja sabeu ens podeu trobar al Carrer Duquessa d’Almodóvar número  11, telèfon 965.756.302


PASTISSERIA LA PAU

pastisseria La Pau Pastisseria, càterings, esdeveniments i racó gastronòmic.

C/ La Pau 29, Gata de Gorgos

tf.- 965 75 71 65

Cada diumenge al mercat del Riurau a Jesus Pobre.

Finalistes 2015

FINALISTES PREMI EMPRESA DE GATA 2015

finalistes 2015

Exclusive & Drinks, L’Escoleta, Mas Arabí Servicios Integrales, Obres Iglesias, Diego i Agulles,Óptica i dietètica Signes i Sombreros Siver van ser els finalistes participants en la 2a edició del premi.

Els seus projectes van ser valorats per un jurat format l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual; la regidora de Desenvolupament Local, Àngels Soler; la Gerent de Creama, Rosario Donderis Sala ; Verónica Mulet Molina,  Representant de l’associació Comerç de Gata; Aina Ivars Tauste de JOVEMPA Marina Alta; i Antonio Signes Grimalt, de l’empresa Hersig, representant el teixit empresarial del municipi.

Finalistes 2014

Finalistes 2014


En novembre de 2014 va arrancar el Premi Empresa de Gata, que comtava amb tres categories: Comerç i Serveis, Fabricació i Artesania, i Serveis Agrícoles i Ambientals.
En aquesta primera edició, dotze empreses locals presentaren el seu projecte per escrit al jurat i el día de la gala l’exposaren al jurat i al públic assistent.
Les empreses participants foren Ca Curro Gourmet, Forn de pa Xaro, Escola Infantil Xiulet, Verso Estilistes, Exclusive&Drinks, El Celler de la Marina, Pedro tu pintor, Restaurant Arrels, Ca Polaca, Thoiti, Òptica i Dietètica Signes. Totes elles van realitzar un treball previ d’assesorament i formació per a la presentació i exposició dels projectes.