Guitarras Bros, Enertec i Carnisseria Polaca guanyen els Premis Empresa 2018

Guitarras Bros, Enertec-Jaime Signes i Carnisseria Polaca van ser els guanyadors del Premi Empresa de Gata 2018 convocat per la regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata i que es va lliurar en un acte celebrat divendres 16 de novembre.
En aquesta edició, es van establir tres categories: premi a l’empresa responsable socialment, premi a la millor promoció del municipi i un premi a la trajectòria empresarial.
En la categoria a la millor promoció del municipi juntament amb Guitarras Bros els finalistes eren Matías Salva i Agrogata. Respecte al Premi a l’empresa responsable socialment optaven Pons químicas, Iliüi i Enertec. I el premi honorífic es va lliurar a Carnisseria Polaca per la seua trajectòria empresarial ja que porta quatre generacions dedicant-se a l’ofici.
Dels finalistes el jurat va triar als guanyadors basant-se en una memòria de cada empresa i d’un vídeo explicatiu de la seua trajectòria.
El jurat el formava l’Alcaldessa de Gata de Gorgos (com a presidenta); un representant de cada grup polític; gerent de Creama; una representant de les associacions Ames de casa de Gata; Comerç de Gata; de la Llar de Jubilats, Ampa CP Santíssim Crist, IES Matemàtic Vicent Caselles Costa, representant de CEDMA, i Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata.

Històric de noticies