GATA S’AGERMANA AMB SAINT ANDRÉ DE SANGONIS

Inici | GATA S’AGERMANA AMB SAINT ANDRÉ DE SANGONIS


La pròxima setmana Gata s’agermanarà definitivament amb la població francesa de Saint André de Sangonis en un acte de signatura del protocol.
Després de diversos anys d’amistat entre les dos poblacions i l’aprovació per plenari de l’agermanament en setembre de 2014, el pròxim dimarts 30 d’octubre es signarà per part de l’alcalde de Saint André, Jean Pierre Gabaudan, i de l’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, el document que farà efectiu l’agermanament.
Amb aquest acte es persegueix reforçar el coneixement entre les dos cultures i forma de vida dels seus ciutadans i incentivar intercanvis culturals, artístics, turístics, deportius,…
Una delegació de la població de Saint André de Sangonis visitarà Gata els dies 29, 30 i 31 d’octubre on, a més de l’acte de signatura del document, està previst que realitzen diverses visites i activitats per conèixer millor la població.
L’acte d’agermanament se celebrarà dimarts 30 d’octubre a les 19 hores a la Sala de Plenaris de l’Ajuntament de Gata i comptarà amb les actuacions de la Gatukada, la colla de dolçaines i tabals El Montgó i el grup de danses La Llata.

Històric de noticies