llibresdetext

Gata s’adhereix al programa Xarxa Llibres

 

L’Ajuntament de Gata s’adhereix al programa Xarxa Llibres i inicia la modificació pressupostària corresponent per donar suport a la despesa. Així es va donar compte en el plenari ordinari de setembre a través d’una proposta presentada per tots els grups polítics que conformen la corporació municipal.

La corporació manifesta el seu suport al model públic educatiu, com a eina indispensable d’igualtat d’oportunitats i de cohesió social.

Donen suport al projecte #xarxallibres per potenciar aquesta igualtat d’oportunitats , que serà fruit d ela creació d’un banc de llibres universal. Destaquen el valor d’ajuda a les famílies, però també els valors de cooperació i sostenibilitat que introdueix en els xiquets i xiquetes.

A més també es va presentar una proposta conjunta de declaració de Gata com a poble acollidor i l’adhesió al manifest elaborat per la FEMP. També es va anunciar la creació d’un registre on els veïns poden inscriure’s per col·laborar en l’acolliment i suport als refugiats.

En el mateix plenari es van aprovar, per unanimitat, les festes locals per a 2016, que seran dissabte 6 d’agost, festivitat del Santíssim Crist, i dijous 29 de setembre, Sant Miquel.

Històric de noticies