Gata s’adhereix a la marxa estatal contra les violències masclistes

 vistagata

L’Ajuntament de Gata s’ha adherit a la marxa estatal contra les violències masclistes que se celebra el proper 7 de novembre a Madrid. La corporació s’ha sumat a la iniciativa impulsada per la Xarxa de Dones de la Marina Alta a través de la moció presentada en el plenari de 2 de novembre que va ser aprovada per unanimitat.

La regidora de Benestar Social, Pepa Signes, va explicar que es facilitarà l’accés a la marxa amb autobusos que eixiran des de la Marina Alta el proper dissabte .

Així mateix, es va aprovar declarar al poble de Gata contrari als desnonaments per motius econòmics d’habitatges de primera residencia per a unitats familiars.

Es tracta d’una proposta presentada per la Plataforma d’afectats per la Hipoteca de la Marina Alta en tots els municipis de la comarca en la que es recull una declaració d’intencions per part de l’administració local.

De fet, els regidors de Joventut i Habitatge, Noel Gadea i Jaume Monfort, ja van començar a treballar en aquest sentit en la reunió celebrada la passada setmana amb representants de la PAH Marina Alta, tècnics del Departament Benestar Social i els directors de les sucursals bancàries del municipi per tractar els temes dels desnonaments i l’accés dels joves a la primera vivenda

Dins de l’apartat de Benestar Social, també es va presentar una moció impulsada per la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta sol·licitant a la Conselleria de Sanitat la integració del Departament de Salut de Dénia en el Sistema Valencià de Salut amb la forma jurídica de Departament de Gestió Pública. La moció va prosperar amb els vots a favor de l’equip de govern (Compromís, PSOE i JuGa) i l’abstenció del PP.

Històric de noticies