La Diputació Provincial d’Alacant concedeix a l’Ajuntament de Gata 9.300 euros en subvencions per a diferents actes culturals i festius de la localitat.

Dins de la convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments per a la realització d’activitats culturals d’especial relleu, la Diputació ha concedit 5000 euros per a sufragar les despeses de la representació de Reis 2019.

A més a més, dins la convocatòria de subvencions per a foment de la llengua i cultura valenciana, s’ha concedit una subvenció del 60%  per a la realització de una campanya d’animació teatral infantil en valencià. Dels 2660 euros de pressupost de l’actuació, Diputació subvencionarà 1500 euros.

Pel que fa a un dels actes culturals més importants que se celebra cada any dins les festes de Gata, la Diputació subvencionarà 2.800 euros per a la Revetla que el 5 d’agost oferirà la Banda Unió Musical. Aquesta subvenció s’inclou en la convocatòria de Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2019.

A més a més, també s’inclou dins de la Campanya de Música i Teatre una subvenció per a un espectacle infantil que es realitzarà  dins la programació de festes 2019.

Històric de noticies