Gata rep 8600 euros en subvencions per a activitats culturals i festives
La Diputació Provincial d’Alacant concedeix a l’Ajuntament de Gata 8600 euros en subvencions per a diferents actes culturals i festius de la localitat.
Dins de la convocatòria de subvencions destinades a Ajuntaments per a la realització d’activitats culturals d’especial relleu, la Diputació ha concedit 5000 euros per a sufragar les despeses de la representació de Reis 2018.
A més a més, dins la convocatòria de subvencions per a foment de la llengua i cultura valenciana, s’ha concedit una subvenció del 80% per a la realització de teatre infantil en valencià. Dels 1220 euros de pressupost de l’actuació, Diputació subvencionarà 976 euros.
Pel que fa a un dels actes culturals més importants que se celebra cada any dins les festes de Gata, la Diputació subvencionarà 2.700 euros per a la Revetla que el 5 d’agost oferirà la Banda Unió Musical. Aquesta subvenció s’inclou en la convocatòria de Subvencions per a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques 2018.
A més a més, també s’inclou dins de la Campanya de Música i Teatre una subvenció per al Correfoc que Dimonis Rafolins faran dins la programació de festes 2018.
Dins de les subvencions de la Diputació d’Alacant de Cultura, també s’ha concedit una subvenció de 3.087,32 euros per a equipament d’instal·lacions culturals que s’han destinat a la compra de mobiliari en general i cadires de pala per a l’Edifici Polivalent.

Històric de noticies