innova14

 

Gata de Gorgos ha renovat el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació que concedeix el Ministeri de Ciència i Innovació per tres anys, 2014-2017.

Esta distintinció reconeix l’esforç i compromís que han realitzat els ajuntaments amb I+D+i i la seua contribució des de la esfera local al canvi de model productiu.

Els municipis premiats estan diferenciats en tres categories per habitants: menys de 20.000, en què es troba la localitat de Gata; de 20.001 a 100.000 i més de 100.000. A més a més, els ajuntaments guardonats formen part de la “Red impulso de ciudades de la Ciencia y la Innovación” , on es potencia la relació entre els ajuntaments i la realització de projectes de col·laboració.

Tant l’alcaldessa, Maite Signes, com el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Palacios, han mostrat la seua satisfacció per la renovació del distintiu, que reconeix l’esforç que realitza el municipi en matèria d’innovació i energies renovables amb projectes com les plantes fotovoltaiques o campanyes de sensibilització.

Històric de noticies