presentafitur15

Gata presentarà la Festa de Reis de Gata, recentment declarada d’Interés Turístic Local per la Generalitat Valenciana, en Fitur 2015.

L’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i el regidor de Turisme, Guillermo Cholbi, han explicat que , després de 8 anys sense presència institucional, Gata tornarà a estar present juntament amb els municipis de la Marina Alta a l’estand de la Costa Blanca.

Signes ha explicat que pensen que és important la presència del municipi per dos motius, per una banda per consolidar la imatge turística i el comerç de Gata com una oferta turística complementària dins la comarca, i per altra banda, per donar a conèixer la singularitat de la festa de Reis de Gata i donar-li una difusió més ampla.

El regidor de Turisme, Guillermo Cholbi, ha parlat del material de què es disposarà per a la promoció del municipi ja que, a més de les guies de comerç actualitzades, es distribuirà un nou fullet general editat en 4 idiomes (castellà, anglès, francès i alemany) seguint l’estètica i el estil establerts pel Patronat de la Costa Blanca. També es pretén donar a conèixer la nova app turística i comercial de Gata.

A més, es realitzarà una presentació de la Festa de Reis de Gata a l’estand de la Costa Blanca dijous 29 de gener a les 14:30 h.

Històric de noticies