La Comissió de Festes 20-21 i l’Ajuntament de Gata han preparat una programació d’actes culturals i lúdics amb motiu de les festes del Santíssim Crist del Calvari adaptats a la situació pandèmica en què ens trobem actualment.
La programació que comença el pròxim divendres 30 de juliol i s’allargarà fins al 6 d’agost se centra especialment en els actes oficials així com actuacions musicals i teatrals que permeta al públic gaudir mantenint totes les mesures de seguretat.
Després d’analitzar la situació la comissió i la regidoria de Festes van acordar mantenir els actes que es pogueren celebrar i traslladar els actes més festius i populars per al mes de setembre, al voltant de la festivitat de Sant Miquel.
Un dels actes que continua i que tradicionalment ha marcat l’inici de les festes és la presentació, en aquest cas, de la quinta infantil 2021 que comptarà amb l’espectable Gisela, La
voz
de Disney.
A més a més, durant tota la setmana hi haurà teatre,
tant infantil com per a adults, actuacions musicals com la d’Xfanecaes, Marco Pompero, Oxigen, Marcel el Marcià… També participaran les associacions locals com la colla el Montgó, el grup de danses La Llata, la Rondalla de l’Escola de Música i la Banda Unió Musical que el dia 5 d’agost oferirà la tradicional revetla.
La programació conclourà el dia 6 d’agost, festivitat del Santíssim Crist del Calvari amb el castell de focs artificials.
Per a moltes de les activitats és necessària la reserva prèvia d’entrades, ja que l’aforament és limitat.

Històric de noticies