L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, i l’empresa local Enertec participaren ahir, dimecres 25 d’abril, en la “III Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses per la Innovació” de la Xarxa Innpulso que se celebrava a Màlaga dins del 9e Foro de intel•ligència i sostenibilitat urbana GreenCities
L’ esdeveniment, organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, reuneix a alcaldes de les ciutats associades al costat de les Pimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats participants. A la trobada cada ajuntament participant realitzava una exposició, presentant el poble i l’empresa.
Emilio Signes va er l’encarregat de presentar Activa’t, un projecte que es posarà en funcionament pròximament a Gata, que pretén resoldre la gestió de instal•lacions esportives a través d’una plataforma online on els usuaris poden reservar i pagar les instal•lacions i que també controla l’obertura de portes i de l’enllumenat, si és necessari.
Aquest nou producte innovador, Activa’t Esport, ha competit amb projectes presentats per mes de trenta ciutats com ara Madrid, Màlaga o Granada i contra projectes de gran envergadura i calat internacional. En aquest context , la proposta ha resultat interessant per molts dels ajuntaments presents i ja s’han concertat cites per ta de començar a implantar-lo a alguns llocs com Barbate o Palma.
Aquesta nova trobada està emmarcada en l’estratègia de la Xarxa de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis i dotar-les de visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials. La trobada reuneix talents emprenedors de diferents punts de la geografia nacional, convertint-se així en un aparador immillorable per a mostrar el talent emprenedor a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

Històric de noticies