L’Ajuntament de Gata lliurarà, el pròxim dia 16 de novembre el Premi Empresa 2018. La regidoria de Desenvolupament Local ha convocat la quarta edició del Premi Empresa de Gata amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i reconèixer la tasca de comerciants, empresaris i professionals de la localitat.
En aquesta edició, s’han establert tres categories: premi a l’empresa responsable socialment, premi a la millor promoció del municipi i un premi a la trajectòria empresarial.
Entre les més de 300 empreses de la localitat, diverses agrupacions i col•lectius locals van proposar 18 candidats, dels quals el jurat de la convocatòria va escollir 7 finalistes d’entre el quals s’escolliran els 3 premiats.
Premi a la millor promoció del municipi. Els finalistes són Matías Salva, Guitarras Bros i Agrogata. Premi a l’empresa responsable socialment al que opten Pons químicas, Iliüi i Enertec. I el premi honorífic a Carnisseria Polaca a la trajectòria empresarial
Cadascun dels candidats presentarà el seu negoci a través d’una memòria i d’un vídeo on explicarà la seua trajectòria. Amb aquest material serà el jurat qui anunciarà els premiats en un acte que se celebrarà divendres 16 de novembre a l’Edifici Polivalent a les 20:30 hores.
El jurat està format per l’Alcaldessa de Gata de Gorgos (com a presidenta); un representant de cada grup polític; gerent de Creama; una representant de les associacions Ames de casa de Gata; Comerç de Gata; de la Llar de Jubilats, Ampa CP Santíssim Crist, IES Matemàtic Vicent Caselles Costa, representant de CEDMA, i Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata.
Tota la informació sobre el premi i els finalistes es pot consultar a www.premiempresagata.org

Històric de noticies