L’Ajuntament de Gata, a través de l’oficina de Turisme, ha realitzat l’homologació i senyalització de dos nous trams del sender PR 412 en el terme municipal. Es tracta del tram de pujada al Tossal del Moro i la ruta des del cim del Serrillàs fins al Corral de Borrell. S’han realitzat treballs de neteja dels dos trams i s’ha posat en valor un antic forn de calç situat en el barranc de Canela.
El projecte ha comptat amb la col•laboració del GEG i és una de les activitats més demandades en les consultes de la Tourist Info. La intenció de la regidoria de Turisme és que el nombre de km de senders senyalitzats augmenten cada any per què augmente la seguretat dels senderistes que ja recorren les nostres sendes.
A més a més, aquestes noves rutes s’han integrat en el nou fullet turístic recentment editat i que ha estat subvencionat al 60% pel Patronat de Turisme de la Costa Blanca.
El nou material promocional ha inclòs altres nous continguts com la festa del Berenaret de Pasqua que ja és una festa popular, gastronòmica i musical, consolidada.
Aquestes accions se sumen enguany a les que ja es van emprendre abans de l’estiu amb la intenció de desestacionalitzar les visites turístiques. Un exemple és la creació d’una nova marca per als continguts turístics així com una nova web www.turismegata.com i l’actualització de les xarxes socials @visita_gata on es mostra en imatges els recursos turístic i totes les coses que ocorren al municipi durant tot l’any.

Històric de noticies