camiJp

L’Ajuntament de Gata, amb col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, ha sol·licitat a la Diputació d’Alacant el condicionament i pavimentació d’un tram del camí de Les Valls (Corral d’Angeleta) i un tram del camí de Jesús Pobre i Dénia a Xàbia en el terme municipal de Dénia.

Després de diverses reunions entre les alcaldesses de Gata i Dénia, Maite Signes i Ana Kringe, van acordar presentar la sol·licitud des de l’Ajuntament de Gata, ja que la majoria de veïns i propietaris de terrenys són d’esta localitat. Des de l’Ajuntament de Dénia s’ha aportat tota la documentació i col·laboració necessària per poder tramitar-la.

El projecte té un pressupost de 120.000 euros i s’inclou dins la convocatòria d’ajudes per a inversions financeres sostenibles en camins de titularitat no provincial.

Maite Signes ha explicat que l’ajuntament de Gata ha vist la necessitat de portar endavant este projecte ja que es tracta d’una reivindicació dels veïns i propietaris de la zona pel mal estat d’alguns trams d’estos camins.

Històric de noticies