L’Ajuntament de Gata contracta 5 persones a través de Ecovid 2020

L’Ajuntament de Gata ha contractat 5 persones aturades a través del programa de foment de l’ocupació pública “Avalem Experiència-ECOVID 2020” per a realitzar tasques de suport relacionades amb les conseqüències de la Covid.

LABORA ha concedit una subvenció de 45.590,47 € a l’Ajuntament de Gata per a contractar a persones desocupades a través del programa “Avalem Experiència-ECOVID 2020”, finançat amb fons procedents del SEPE.

L’Ajuntament de Gata ha llançat aquest programa per donar treball a persones majors de 30 anys que van perdre les seues ocupacions o estan tenint dificultats per reincorporar-se al mercat laboral a causa de la pandèmia i que hagen segut derivades pel Labora.

El dia 17 de desembre s’han incorporat les 5 persones contractades per un període de sis mesos, que donaran suport en la verificació del compliment de les mesures de seguretat i preventives en espais i infraestructures municipals. També realitzaran tasques de neteja i desinfecció de superfícies en possible contacte amb la Covid en espais públics.

Històric de noticies